Som alltid så känns det konstigt att beställa skidor, pjäxor och så vidare när sommaren är som finast, men nu är det gjort. Jag köpte tyvärr lite för små pjäxor förra året så köper nya i år igen, Salomon skatepjäxor blir det nu igen, jag gillar deras läst. La in en beställning på ett par skateskidor med bindning och har även köpt ett par kängor då jag får sånna skavsår av mina gamla. Dessa har jag nu köpt efter rekommendation av typ alla.

D48119C0-8E50-44A1-BDA6-732CD8E5BA0A

Mina fötter är helt hopplösa, även fast jag tejpar och har dubbla sockar så får jag skavsår. Så nu hoppas jag att det ska bli bra. Får testa hemma så jag vet att de passar före nästa helg, då vi ska iväg på äventyr med pappa och kanske några fler, inte helt klart än.

Tävlingskalendern är nu inskriven med tävlingar i hela Sverige men tyvärr ingen nära Umeå än så länge. Vi kommer åka runt lite för att förbereda oss för det stora målet som är barmarks-SM i oktober. Som det ser ut nu så kommer Kajsa springa med Doris, jag cyklar med Izak eller tvärtom och sen ska Hilda gå med den som kör snabbast… Odin kanske får hänga med, men vi får se, det beror på om vi ska vara med på stafetterna och behöver ha fler hundar med oss. Lupo är 10år så han är nu pensionerad tävlingshund.
Vi har rätt lång tid innan vi måste bestämma exakt vilken hund och gren vi ska tävla i som tur är, det kommer visa sig framöver… Vi fortsätter träna oss och hundarna, lite alternativt för hundarna då det är lite för varmt fortfarande.
A228A97F-7A96-49EF-8A01-3C19960CD224

BBE18642-7EA3-4D31-A832-D1DD8B934895
med pappa och går Isälvsleden. Mer foton kommer.