Hej!

Mina sjukdomar denna sommaren tycks bara avlösa varandra.
Jag har fått några riktigt bra veckor med träning i följd men aldrig mer än 3 veckor innan jag blivit sjuk igen.
Senaste 5 åren har jag i princip varit helt skade- och sjukdomsfri men denna sommaren tycks allt komma på en gång.

Jag var på landslagsläger i Torsby för två veckor sedan för att komma igång igen och kände att jag började känna mig pigg.
Körde inte några hårda pass och valde att köra ganska korta pass för att se så jag var helt okej igen efter överträningen som kommit några veckor tidigare. Jag kände mig piggare och piggar för varje dag och när jag kom hem kände jag mig helt återställd och det var skönt att kunna köra på igen.
Sen kom nästa smäll med kräksjuka, förkylning och hosta. Den har nu varat i en vecka och hostan vill inte riktigt släppa. Jag hoppas på att kunna rulla igång igen lite lätt under helgen. Men samtidigt måste kroppen kännas bra innan det är någon idé att gå på igen.

I övrigt så har jag varit och hyllat min gode vän Stefan Olsson i fredags, på torget här i Falun, för vinsten i Wimbledon. Så otroligt stort att vinna världens finaste tennistävling två år i rad. Jag ser fram emot våra kommande samarbeten för att ta ytterligare ett steg gemensamt!

Fick också besked igår att vår förbundskapten slutar på grund av dåliga anställningsförhållanden.
Det gör mig otroligt besviken på förbundet som inte alls tycks tänka på kontinuitet och stabilitet för oss aktiva att kunna utvecklas och satsa på riktigt.
Jag skall inte här uttala mig för mycket om vad jag tycker om hela denna härvan men kan inte annat än säga att jag tycker att det är otroligt tråkigt och riktigt dåligt skött av förbundet.
Jag hoppas innerligt att vi snart får en förändring kring detta till det bättre men tyvärr så tvivlar jag.

Själv kommer jag köra på oavsett vad som händer kring landslaget och satsa på inför kommande utmaningar.