Det var ett litet tag sedan förra inlägget och det beror på att mina skov har avlöst varandra senaste tiden och på det har jag senaste veckan åkt på lite sittsår.
Det är en del nya erfarenheter för mig som tar otroligt mycket energi och kräver en hel del vila utöver det vanliga. När jag inte ligger på mage och vilar så försöker jag hålla igång träningen så gott det går. Fokus har flyttats lite mer från långa pass, för att det inte skall bli värre, till lite kortare (runt 2h) med mer kvalitet och fart.

Detta är också en plan och uppladdning för att få upp formen lite inför nästa veckas SM (om jag kommer kunna starta).
Ja ni läste rätt. Jag skall ställa upp i SM nästa vecka. Då det varken finns snö eller vi har SM i rullskidor så ställer jag upp i fel sport.
Nämligen Cykel (tempo).
Jag är sjukt spänd för hur jag skall stå mig mot cyklisterna men ska göra livet surt för dem, försöka utmana dem på riktigt och visa att skidåkare också kan cykla. Jag ställer inte bara upp för att göra en kul grej utan det är en plan jag har för att få köra fler tävlingar. Som jag varit inne på tidigare så har vi extremt få tävlingar på ett år så känner att jag behöver tävla betydligt mycket mer och då är cykel ett bra alternativ för att inte slita så mycket på kroppen men ändå få tävla och träna på det.