Hej, Dom senaste veckorna har varit riktigt sega för min del. Slutet på oktober och början på november blev inte alls så som jag hade tänk mig. Just nu var planen att jag skulle sitta i en stuga i Bruksvallarna efter säsongens första race, men istället sitter jag hemma i Åshammar hos mina föräldrar.

Jag har börjat träna igång igen lite lätt och det är mitt andra försöka att träna igång efter att jag åkte på årets första förkylning i slutet på oktober och kroppen känns verkligen seg, vilket inte är allt för konstig kanske. Men är det något som jag har lärt mig som skidåkare igenom åren så är det just att komma tillbaka efter sjukdom.

I går sprang jag ett lugnare pass hemma i Åshammars skogarna och idag körde jag ett lugnt pass skate i Högbo bruk på deras 2,1 km konstsnöslinga, det var fina spår och tjock snöbädd trots den senaste veckans varma väder. Imorgon så är planen att jag skall köra ett lugnt löppass med stavar på Fm och styrka på Em och däremellan så kommer jag troligtvis kika på tävlingarna ifrån Bruksvallarna.

thumbnail_img_12561thumbnail_img_12551

Lite bilder ifrån dagens pass, 3 plusgrader och lite regn, men skönt att träna igen.

Hörs !