Hej igen, jag lovade ju sist att jag skulle lägga upp lite bilder ifrån Mora pinglan dag 2, men så blev det inte , inte ens ett inlägg blev det!! .. Måste bli ändring på det!
Men jag vann i alla fall Mora Pinglan förra helgen, och det var grymt kul att tävla igen och även om det inte var det mest betydelsefulla loppet så är det ju alltid kul med seger och ett steg i rätt riktning för min del!

I veckan som har varit så gjorde jag och min tränare en träningsplan inför SM som går av stapeln den 1 – 5 Februari i Söderhamn.
Sm är ju ett av säsongen stora mål för mig och den plan som vi har gjort nu, tror jag blir kanon!
Planen är så att jag denna helg skulle få tre stycken bra tävlingar,
Igår Fredag, 15 km Skate/ tränings race.
Idag Lördag, Sprint Skate/ Bergebo ski weekend.
Imorgon Söndag, 10 km Klassiskt/ Bergebo ski weekend.

Och i den näst kommande veckan så har jag ett hårt intervall pass, några väldigt lugna pass och väldigt mycket vila, för att jag sedan nästa helg ska köra två lopp igen.
Ett 10 km skate och ett 10 km Klassiskt.

Tanken med att jag skall köra så här många tävlingar inom en kortare period är för att jag behöver tävla och få pressa kroppen, och jag brukar bli i form av att tävla. Efter nästa helgs lopp så är planen att jag tar en väldigt lugn tränings vecka med lätta lugna pass och låter kroppen hämta hem den hårdare träningen, och efter dom veckorna så står jag förmodligen på start på SM och är i stor form!

aja kanske blev lite rörigt det där men men..

Idag var det i alla fall dags för säsongens första sprint och det var minst lika kul som jag hade förväntat mig. Jag var 4 sekunder bakom Anton Persson Sk Bore i prologen på cirka 2 minuters åkning, vilket är rätt mycket men jag tror det löser sig bara jag får tävla lite mer och får till lite bättre form.
Men jag tog mig till Final och jag var delade etta in på upploppet men jag hade inte någon power i spurten så jag fick vika ner mig mot den tidigare nämnd Anton Persson, Emil Johansson Ik jarl och Johannes Ringsby Sk Bore, så jag slutade fyra bakom dessa starka herrar men det var en fin vinterdag och jag fick ett bra race i kroppe, vilket var planen. Imorgon så väntar det 10 km Klassikt och det är ett rätt tufft start fällt och några tänker nog staka men jag kör med fäste för att få ett riktigt klassiskt lopp inför SM!

thumbnail_IMG_1592
thumbnail_IMG_1591
Foto: Johannes Ringsby

Resultat ifrån dagen.
Det var allt för idag! Tack och hej!