Hej igen, det var ett tag sedan sist !!

Den senaste månaden så har allting rullat på bra, jag har kunnat tränat precis det jag har velat och jag har känner att jag har börjat fått en liten grund att stå på igen.
Jag har kört på med rätt så mycket träning, jag fick ihop nästan 60 timmar den förra tränings perioden vilket är helt okej. Förutom lugna pass och intervaller så har jag kört en hel del styrka för att få igång musklerna som har känts/blivit väldigt förslappade av nästan 2 månaders uppehåll.

Men idag så gjorde jag äntligen tävlings premiär i Mora på Morapinglan, och det var grymt kul att få tävla igen!!
10 km skate var det som skulle köras, dom hade fått ihop en 2,4 kilometers slinga som vi fick köra fyra varv på. Det var en rätt så platt bana med några kortare branta backar.
En platt bana kan var jäkligt drygt att köra på, just för att man lär ligga på och skapa fart hela tiden och man får aldrig någon riktigt vila.
Formen fanns inte riktigt där idag, och jag kände mig rätt seg i musklerna och jag fick verkligen kriga för att åka fort. Men jag vann i alla fall dagens race med 11 sekunder före Martin Herbert,Sundbyberg Ik och imorgon så är det jaktstart 10 km klassiskt och jag går ju då ut i ledning med 11 sekunder och jag tänker köra ovallat och staka mig runt. Vi får se hur det artar sig men jag tror det kan bli grymt kul även imorgon!

Då jag har ganska så bra rutin på att vara sjuk längre perioder och att ta mig tillbaka, så känner jag mig ganska trygg i min situation, men dock så känns det ganska så tråkigt att jag missar ett av mina större mål denna säsong som var U23 Vm i Salt lake city. Men det är som det är och jag siktar nu på SM i Söderhamn som går av stapeln i början på Februari, och väl där ska jag vara i grym form!

Jag skriver det här inlägget ifrån en kompis dator och jag fattar mig inte riktigt på den, så jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder, men jag får kompensera med att lägga upp en hel drös bilder ifrån morgon dagen!

/ Anton!