När vi åker på den hör tävlingen bor hela laget på Holmens B&B i Sorsele två nätter. Världens trevligaste ställe med världens gulligaste par som äger stället. Jag tänker varje gång att vi borde hälsa på här fler gånger under året, hoppas det blir nästa vinter. Vårt lag bor så otroligt bra så både förare och hundar får bra med vila och återhämtning. De finns de som bor i gymnastiksalar och andra större lokaler tillsammans med flera lag, inte riktigt lika lugnt.
På lördagen startade Izak med en lagkompis som heter Micke. Sträckan var 18km, Izak blev lite trött sista 2 men höll ihop det bra. Alla sätter ju sina bästa på första sträckan så det är tuff konkurrens och grym fart i starten Micke körde även andra så han bytte bara hund i växeln. Inte många som är så vältränade! Dagen rullade på och när kajsa skulle köra låg  vi femma. Kajsa körde Odin och en tik som heter Becki som vi lånat med oss. Det gick i full fart sin sträcka och tappade ingen placering.

BB176FAD-7ECD-4C48-8E6C-823D266DF1F9 Vindelävsdraget 2020
Jag körde sista sträckan 18km och då låg vi 4a. Helt otroligt vilken dag, vårt lag har aldrig legat så högt upp nånsin. Min sträcka kördes med Lupo och Odin och de kämpade på hela sträckan. Vi blev omkörda av 2st så kom i mål som 6a. Ännu en fantastisk dag var klar och vi var bästa nordiska lag!! Vi firade på kvällen och åt god middag på favoritstället Holmen B&B. Ganska lyxigt att bli serverad middag.

På grund av pandemin så ställdes all prisutdelning och underhållning in dessa dagar, annars brukar alla lag träffas varje kväll efter tävlingarna.

Alla somnade väldigt nöjda även denna kväll och vaknade förväntansfulla dag3.
fortsättning följer.