Förkylningen gav sig efter en vecka men jag hann tyvärr smitta Kajsa som nu är sjuk. Båda har testat så vi har inte Corona. Jag har jobbat några dagar nu men inte börjat träna än.

I tävlingskalendern har det kommit in en tävling i Boden som jag är väldigt sugen på att vara med på med Izak. Jag har inte anmält än men ska kolla med boende nu i veckan. Det är en tvådagarstävling så måste sova i Boden mellan lö och sö. Det är några fler i klubben som ev ska tävla, så om alla åker blir vi ett härligt gäng som drar iväg. Izak är startklar, han har riktigt bra kondis då han gått 7-9 km ett par gånger i veckan hela sommaren (då det inte varit föör varmt) vi ska fortsätta jobba lite mer på den då han ska få springa lös när jag cyklar i skogen nu när man äntligen får ha hundarna lösa igen!! Han springer säkert dubbla sträckan än vad jag cyklar. Ska komma ihåg att kolla exakt.
Skidorna kommer snart…det känns lite avigt att det är dax att få hem dom redan. Jag har dessutom köpt ett par pjäxor till, Salomon blev det igen. Fyndade ett par sånna här, enkelt när man vet vad man får!

D7F80EA4-3C02-415F-9015-B221CAEF5E74

 

Ingen träning denna vecka så måste bara berätta om Lupos valpar… De föddes i söndagsnatt, det blev 3st hanar och 2st tikar. Färre än vi trodde men hur fina!! De är i Östersund och vi kommer såklart åka dit och hälsa på om ett par veckor. På Facebook finns en soda som heter Tora(hjärta)Lupo kolla in där!
F317D997-E5F2-4CFC-BCF0-8BE24052EDB5
/Tora