Hej på er!

Den här veckan hann vi med ett skidpass och sen har det regnat mest hela tiden, otroligt frustrerande! Regnet smattrar på fönsterna och det känns mer som september än december.

Den tänkta skidträningen i veckan blev istället simning, löpträning och cirkelträning. Simning inomhus…men om det inte vore så kallt skulle dt funka utomhus oxå.
Vi har dragit med hundarna ett pass med skidor och ett pass med spark och sen har de fått några extra vilodagar plus sprungit lösa i slasket i skogen. Man kan tro att de badat när de varit ute och sprungit, totalt dyngsura.

Skidlägret som vi skulle till blev inställt då det är för lite snö även där uppe i Arvidsjaur, himla trist. Nu har vi börjat kika på hur långt vi måste åka för att kunna få åka lite skidor…kanske blir någon dagstur till Lycksele eller en helgtur längre bort framöver. IMG_9158

 

 

Fotot från Nydalas skidspår, då var det minusgrader och snösprut! Jag körde på mina gamla ovallade skidor några varv…det gick grymt tungt men såå kul! Det händer bara i början på säsongen då skidsuget är gigantiskt. Nästa veckas skidträning verkar tyvärr oxå regna bort så idag planerade jag och syrran alternativ träning istället.

Må simma långt

Tis intervaller på bana

Ons vila

To fys på gym

Fre vila

Lördag och söndag får vi se…men konditionsträning iaf.

Kajsa ska på uttagning till Elitidrottsgymnasiet  fotboll imorgon, så håll tummarna för henne!

Vi har varit lite dåliga på att fota och filma nu på slutet, vi ska skärpa oss… Hoppas veckan varit bra! Vi hörs snart igen.

Tora