Ja då har det gått över en vecka sen jag hade mitt möte med min Personliga Tränare Maria. Jag har även haft mitt möte med Vasacoachen Erik Wickström, som kommer återkomma med träningsprogram inom kort.

Har även gjort en liten intervju som förhoppningsvis kommer komma in i nästa nummer av Vasalöparen. Så håll utkik. Lite, eller mycket! Spännande!

I alla fall. Jag har fått träningsprogram av min PT Maria, som sagt, och det är totalt 17 övningar.
Varav de flesta är så kallade Super-set, där man kör två övningar direkt på varandra utan vila emellan. Vilan kommer efter dessa två. Även att tillägga är att de två övningarna tränar ungefär samma muskelgrupper, så efter att kört 20 reps (vardera övning) och 2 set av varje Super-set så är man rätt mör i musklerna. Och sen en annan som inte tränat så komprimerat innan, känns det lite extra hårt!

Men…sjukt PePpad!

Sedan är det lite andra övningar, fristående och Trippel-set av övningar. Men mycket av träningen ligger mage, rygg, axlar, ben och armar med fokus Triceps. Det är även inkluderat lite balansövningar som kommer vara väldigt nyttiga när det kommer till skidåkningen.

Fick även stå på en InBody-våg och köra deras tester, för att kolla bland annat muskelmassa, fett, vatten, mineral etc etc i kroppen. Kommer bli lite skoj att se hur detta förändras under kommande månader.

Så nu är tanken att jag ska köra detta upplägg med styrketräningen i 6-8 veckor. Under dessa kommer jag även köra på med Eriks program och konditionsträningen när jag får denna. Så jag kommer ha det jag gör framöver, med tanke på att man har jobb att sköta med!.
Men jag ser verkligen fram emot denna tiden framöver. Det kommer ge så himla mycket, och känner att med dessa två personer bakom mig, kan jag inte annat än lyckas! Eller jag har ju alla förutsättningar i alla fall.