Hej på er!

Allt bra med er? Med mig är det bara bra! Idag vaknade man till härligt höstväder solen skiner och kylan har kommit! första natten med frost så det var riktigt friskt och härligt när man gick ut idag. Idag blir det lite höst fix med båt OSV!

Förra helgen var det lidingöloppet, ett lopp som jag har sprungit två (2) gånger tidigare. Lidingöloppet ingår också i en svensk klassiker som jag genomfört iår. Det var min tredje svenska klassiker irad! Har blivit lite som en tradition att genomföra dessa loppen under ett år. Tycker det är ganska kul med dem tävlingarna. Blir ju väldigt varierande vad man ska träna när man genomför både, längdskidor, cykling, simning och löpning.

Lidingöloppet då, jag har alltid haft som mål att hela tiden förbättra tiderna på dem olika grenarna! Det hade jag givetvis iår också, mit tidigare pers på lidingöloppet var 2h 22min så hade som mål att springa på 2h 2o min vilket jag inte såg som omöjligt. Dock helgen innan när jag var ute och sprang stig så råkade jag stuka foten, vilket jag aldrig någonsin tidigare gjort. Känner fortfarande av stukningen och nu har det gått 14 dagar sen det hände… Så var ingen optimal uppladdningen, men kände att det fick funka och att det var bara att bita igen och springa på. När jag väl stod på startlinjen så var jag sådär härligt nervös som man brukar vara, så när starskottet gick så sprnga jag bara på! Sprang egentligen bara på inspiration från andra löpare och földe med strömmen vilket funkade bra, första 10 km på 43min 20 km 1h 28 min vilket inebar att jag låg bra till för att plocka silvermedalj! Dock tappade jag vid 25-26 km vilket gjorde att jag missade silvertid med 51 sekunder! SURT!!! Men bara att träna mer backe inför nästa år så tar jag den medaljen då!

IMG_2556

Tack och hej för mig!