Hej! :)

Denna vecka har det inte blivit någon träningen med Träningsakademin då kylan slagit till även denna vecka. Under många dagar har tempen varit kallare -20 grader och någon dag faktiskt ändå ner mot -30 grader. Alltså ordentlig kyla och träningen blev då påverkad på grund av den. Träningen med träningsgruppen blev inställd och den egna träningen blev inte heller som den skulle. Blev inte inte lika mycket intervall träning som jag hoppats på utan de blev istället mer distanspass. Då det inte är bra att köra högintensitet under denna typ av kraftiga kyla.

Däremot så har solen tittat fram några dagar och det har blivit riktiga fina vinterdagar. Vissa dagar kan vara lite svårare att tagga igång inför träningen men sådana dagar var det inget som helst problem. Kylan satt inte heller något stopp utan man ville verkligen ta sig ut i spåret och njuta av vädret.

AEFCD8E9-8928-4BF9-81DD-102EFE736A08

En av de soliga dagarna :)

 

Nästa vecka hoppas vi däremot att det blir lite varmare så man kan få den träningen som man behöver och planerar. Solen får dock gärna stanna kvar!

Under denna vecka har det som säkert för många andra även blivit mycket OS tittande. Man har suttit nästan klistrad framför tv:n och gått upp tidigt för att se allt. Det blir också extra kul att kolla på OS då vi nu har fått sådana stora framgångar! Riktigt roligt att se hur de unga börjar ta plats i den riktiga världseliten.

Nu laddar man inför nästa vecka och hoppas på en bra temperatur, ha det bra! :)

/Viktor, Träningsakademin UF