Hej!

Allt lugnt med er? Ursäkta att jag är lite sen med mitt bloggande har kommit lite saker emellan som gjort att jag fått prioritera bort bloggandet dem senaste dagarna. Men nu är vi tillbaka och kör igen! Tänkte berätta lite om Vansbrosimningen idag.

Simning är verkligen inte min grej och jag gör egentligen bara Vansbro för att jag genomför klassikern, annars hade jag nog aldrig provat Vansbro överhuvudtaget. Inför årets Vansbro så har jag tränat och simmat totalt 1km vilket är en tredjedel av loppet. Träningen innan gör jag mest för att prova våtdräkten och se så att det fortfarande passar eftersom den annars bara hänger i garderoben och samlar damm! Som ni kanske känner till så bor jag långt nere i södra Sverige så de är en bra bit att köra upp till Vansbro för att simma i en (1) timme och sen åka hem, enkelresa är 580 km. Så därför i år bestämde jag och min kompis att vi gör det hela till en trevlig liten tripp. Så dagen innan Vansbro så körde vi upp till Jönköping för att spela en golfrunda på Sand Golf Club, det var en fantastisk bana med otroligt fina Fairways och Greener! En av dem finare banorna jag spelat på kan verkligen rekommendera den. Banan är också av typen Links bana vilket är lite speciellt. Efter vi spelat så körd åkte vi ner till stan och åt på en Mongolisk restaurang, där åt vi alldeles för mycket vilket ledde till matkoma. Så det blev inga konstigheter att somna på hotellet i Jönköping sen.

IMG_3798

Morgonen därpå åkte vi vidare mot Vansbro, anlände 60 minuter innan start så fick halvjogga till starten. Slängde på oss sakerna och simmade våra 3km sedan for vi hem till Blekinge i ilfart!

IMG_3833