Det blev inte många tävlingar denna säsongen, men det blev några och det fanns även några ljusglimtar.

Så här kommer en kort summering av alla tävlingar det här året:

Säsongspremiären i Bruksvallarna

IMG_0790

12:a på sprinten, nöjd men stavproblem satte stopp för vidare avancemang tyvärr.

Volkswagen Cup Idrefjäll

DSC03616

En stabil helg med 7:e plats på Sprinten & 12:a på distansloppet. Två lopp jag inte var speciellt nöjd med där & då, men nu i efterhand var det nog bästa helgen på hela säsongen.

Skandinavisk Cup Östersund

IMG_1159

Ingen bild från den här helgen, då det var en riktigt skithelg. Det var inför och efter den här helgen Pontus Hermansson högst troligtvis brände sig och blev lite övertränad.

SM Sundsvall

laget

Första tävlingarna på väldigt länge. Det blev en 25:e plats i sprinten och körde 3:e sträckan i andra laget där jag dessvärre föll.. Men förstalaget tog ett SM-Brons, vilket är SK Bores allra första senior sm-medalj i längdskidor.

Volkswagen Cup Hudiksvall

DSC09098

Aldrig varit så nära en pallplats på Sverige Cup tidigare, 4:a – 3 sek från tredje platsen. Men det bästa med helgen var att jag äntligen började känna att kroppen piggnat till och inte längre var helt sänkt. Nu började jag hoppas på en riktigt bra avslutning av den här säsongen.

FIS Beijing City Sprint
IMG_6314
Oförglömlig resa! 3 tävlingar på 4:a dagar – Resultatprotokollet blev: Sämste svensk (inga finaler) – 8:a (bäste svensk) – Sämste svensk (inga finaler). Och man kan väl säga att skidorna var lite upp och ner i de olika tävlingarna..

Fjälltoppshelgen

DSC02985

Johannes Ringsbys sista tävling, drömmen var att ta SM-medalj på teamsprinten, men det blev flopp. Varken Johannes eller jag hade dagen och vi trodde knappt vi gått till final. Men final blev det iallafall, sen blev det stumma ben. Inga resultat att prata om alltså, men en grym helg.

Åk en mil vinn en bil & Pilgrimsloppet

IMG_2629

Avslutade säsongen med att köra två lopp, åk en mil & pilgrimsloppet. Två riktigt härliga tävlingar men tyvärr inga höjdarprestationer, pigg kropp men det hjälpte inte.

Kort & gott en skitsäsong med små ljusglimtar i sig. Jag har nog aldrig varit så taggad för en ny säsong som jag är nu. Har lärt mig massor detta året vilket jag tar med mig in i nästa säsong. Tack alla som stöttat och följt mig, det betyder massor. Hoppas ni fortsätter med det även nästa säsong!