hej, 

Nu är det bara en vecka kvar innan Vasaloppet drar igång och det är snart dags att gå upp för att förbereda sig:) imorgon körs första öppna spåret och förhoppningsvis blir det fina spår! 

Ni som ska åka, glöm inte lämna in skidorna på vallning hos skistart, de kan sin grej! 

I lördags var jag ute och körde 3mil rullskidor och på söndagen blev det 2mil vilket känns helt okej:) måndagen bestod av 4x1000m intervaller på skierg maskinen på gymmet samt en hel del styrka. Lite sent påkommet men har adderat en maskin för ryggen som jag tror kommer hjälpa mycket framöver, troligtvis lär jag vilja fortsätta köra mycket rullskidor/skidor även efter Vasaloppet. 

  
Tisdagen bestod av 6km rullskidor och sedan ett ganska hårt fyspass med fotbollen i 90min och sedan när resten satt och pustade var det bara att ta på rullskidorna igen och rulla hemåt de 6km som det är. Jag kör enbart på 3or nu när det gäller rullskidorna och funderar seriöst på att skaffa 4or för att bli ännu starkare. 

Onsdagen bestod främst av utfall, squats, magtröning och en del armhävningar hemma eftersom man får ha lite tid till lillgrabben också. 

Torsdagen kändes det ganska tungt i kroppen men 1.2mil rullskidor och 90min fotboll stod på schemat även denna dag. Lite olyckligt fick jag en ordentlig smäll på låret och en härlig lårkaka så just nu är låter väldigt stelt men imorgon söndag så är planen att köra ett längre men lugnt rullskidspass och på måndag ett styrkepass, därefter vilar jag kroppen så jag är utvilad och har bra förutsättningar nästa söndag. Kolla förresten in skipacryggsäckarna, de är kanon om man kör varierad träning! Jag får plats med både fotbollsskor, benskydd och en vattenflaska vilket underlättar när man tar rullskidorna till träning nr2! 

  
Jag kommer att starta i led 6 och hoppas verkligen man får en trevlig rygg hela vägen till underbara Mora:)

Godnatt

/skåningen