hemkommen från ett härligt pass på gymmet! Riktigt surt kändes det dock när man kl 20 skulle ta och lyfta på sin rumpa från soffan och vet om att det ska köras hårt på gymmet idag. Sagt och gjort så begav jag mig iaf, 

Dagens pass bestod av uppvärmning 10min och sedan 500m intervaller på skierg “stakmaskinen”det blev 5 intervaller idag och därefter massa dips och fria vikter på biceps. Ordentligt uppumpad när jag vs färdig. 

  
När det gäller skierg “stakmaskinen” så vet jag att det finns mängder av er som gör på olika sätt. För mig handlar det inte om att köra så fort som möjligt utan att få ut den bästa och tyngsta träningen, därför kör jag som för övrigt väger 74kg och är 180cm lång alltid på tyngsta motståndet. Jag försöker dessutom alltid hålla 500m på inget sämre än 2.00 tempo även om det inte alltid går och sen försöker jag öka antal intervaller efter hand istället för att köra 20 intervaller från början i lågt tempo och sen försöka öka. Det känns bättre för mig iaf och ni gör alla som ni själva vill! Ska försöka filma nästa gång då ni kan se hur min teknik ser ut när jag kör, tills dess så får ni nöja er med att se maskinen och resultatet :) 

  
/skåningen säger godnatt