Godkväll godkväll,

Nu är träningen igång på riktigt för min del och jag börjar se fram emot Vasan mer än att ha ångest inför den:)

Träningen denna vecka bestod av 4x500m intervaller plus mage och lite styrka på gymmet i måndags. I tisdags körde jag magstyrka på morgonen och därefter ett rehab pass med sjukgymnast på lunchen, ett riktigt hårt pass trots att det mest var balansövningar för att stabilisera mitt knä. Onsdag är tänkt som vilodag så det var först torsdag som det återigen var dags för stakmaskin 2x1000m, magträning och lite styrka. Fredag bestod bara av rehab på lunchen men även detta pass var tungt och svetten lackade rejält! Mitt knä är så gott som återställt trots att korsbandet fortf är mer el mindre av men jag tror helst att jag undviker operation faktiskt om det fungerar så bra som det gör just nu.

Idag lördag körde jag 2xm full fart och därefter lite teknikträning ihop med två goda vänner som jag övertalat att köra Vasan dessutom. Idag filmade vi så tönkte att ni skulle få se skillnaden på en nybörjare vs så långt som jag kommit just nu, även om jag fortfarande har mycket att förbättra såklart!

​​​​

Nr 2 är då jag, om någon har input så är ni välkomna att skriva, tar emot all hjälp man kan få! Jag kör med 4or och han med 2or.

Imorgon söndag blir det en längre runda på rullisarna! Såhär ser veckorna ut just nu ungefär, ca 6-7 träningspass och på måndag är det vecka 5 som jag har hållt på.

Sov gott denna lördag!

/skåningen