hejsan, 

  Sitter just nu i Italien och har äntligen ett vettigt wi-fi, 36 grader varmt och ingen vind som svalkar. Ska inte klaga för i skrivande stund är det här jag befinner mig :

     
  Har varit i Italien i en veckas tid nu och njutit av god mat och gott vin. Dettahar dock varvats med en hel del längder i poolen samt simturer i vackra lago di Orta! 

  Igår bodde jag på ett väldigt avlägset hotell mitt uppe på ett berg ovanför san fruttouso om det nu stavas så. Vandringen dit tog ca 40 min och sedan ytterligare 20 min ner till stranden i väldigt brant och kuperad terräng, på hemvägen fick fru och barn ta den sköna båten med kall klass på medan jag tog den branta vandringen i 38graders värme upp till där vi kvällen innan parkerat bilen. Jag såg till att hålla rasktaktoch en jämn puls men pulsen låg stadigt på 170 hela timmen tillbaka till bilen. Så svettig som jag va när jag kom framtill bilen igen har nog faktiskt aldrig hänt:)   

    
  Den som har något tips på torra slemhinnor i halsen får gärna höra av sig, verkar vara acn som spökar till det men har haft förbaskat ont i halsen de senaste dagarna utan att må dåligt i övrigt. 

  Idag består träningen av ca 1km simning samt några styrkeövningar i gymmet när värmen lagt sig en aning

  Ciao från Italien!