Hej! Jag är en 54 årig motionär som sportade en hel del i min gröna ungdom , med fotboll, brottning som huvudidrotter.

Efter ett kortare uppehåll på typ 25 år J så Återupptog jag mitt motionerande med löpning & skidåkning, pga av min skapligt stora övervikt 183cm lång & 106 kilo tung så var det dags att ta tag i hälsan.

Så efter nyårslöfte den 1/1 2009 startade jag med att motionera & äta lite nyttigare.

Efter ca 6 månader hade jag gått ner till ca 87 kilo & sprang jag mitt första lopp som var Stockholm Halvmarathon sommaren 2009 , dit jag åkte tillsammans med min bror & en av mina söner som följde med som support.

Jag genomförde mitt första löparlopp På för mig en bra tid på 2.43 , det som störde var att min bror som är 10 år äldre än mig slog mig med ca 5-6 minuter vilket sporrade mig att satsa på nästa år.

Jag jobbar som platschef här på Åbyns bygg och har gjort en svensk klassiker 2 gånger förut i fjol bröt jag efter vasaloppet pga ryggproblem, då insåg jag att det skulle bli svårt för mig att klara en superklassiker på egen hand, det var då jag kollade i firma om det fanns något intresse bland snickarna som jobbar här.

Glädjande nog så var det bra intresse med flera duktiga killar som gillar att snorsportaFullSizeRender.

Jag hoppas att den ökade insperation som man får av att träna tillsammans & snacka lite taktik ska räcka för att jag ska nå mitt mål på en svensk klassiker som är sub 20.