Forrige helg var det duket for kretsmesterskap i Buskerud. Rennene skulle foregå på Konnerud, like ved der jeg bor, og på Heistadmoen, rundt 45 minutter kjøring hjemmefra. Alltid gøy å gå kretsmesterskap, og jeg gleda meg veldig. Dessverre klarte jeg ikke å bli kvitt sykdommen som satt i kroppen, og måtte stå over. Utrolig kjedelig å miste et av årets morsomste renn, men sånn er det, når man nok en gang blir syk… I steden for skirenn ble det derfor noen ekstra dager på sofaen i håp om å bli frisk så fort som mulig. Det ble jeg, og har etterhvert kommet tilbake i vanlig trening utover i denne uka.

 

Kjørte en lett intervall tirsdag, som fungerte ok. Kroppen kjentes hvertfall frisk, og dermed var det klart for å kjøre på litt utover i uka. Torsdag ble det intervall på skoletrening med Drammen Toppidrett. Det ble 4×5 minutter i sone 3 og deretter 3×4 minutter i sone 4. Staking i relativt lett terreng. Formen var overraskende bra, og jeg ser lyst på treninga fremover. i helgen skal det trenes godt i hjemtraktende, så blir det tett med skirenn fremover. Skal bli godt å endelig komme på startstreken igjen.

 

Neste uke blir det teamsprint med en klubbkamerat på torsdag, og duathlon på lørdagen. Skal forsøke å kjøre hardt der, og forhåpentligvis ende opp med godkjente resultater. Helgen etter det igjen, venter Norgescup Jr. i Holmenkollen, som er et av sesongens hovedmål. Det gleder jeg meg til, har troa på å finne ekstra god form til da. I dag var det styrkeøkt på skolen. Mye overkroppsøvelser, med fokus på kjernemuskulatur som er viktig på ski, spesielt i staking! Bekledning fra Swix der, selvfølgelig… Fåes kjøpt hos skistart.com.

 

https://www.skistart.com/nor/klaer.html?manufacturer=5333

 

// Vetle