De siste ukene har blitt brukt til å trene bra, og jeg har også vært på start i et skirenn igjen! Har hatt påskeferie, og ei rolig uke som ble avslutta med Troll Ski maraton 15 km. Starter med det første først:

 

I påskeferien fikk jeg trent bra, mye rolig men også et par hardøkter. Har kjent at kroppen har respondert bra på trening, og at formen har vært stigende. Når jeg har trent med andre har jeg også følt meg ganske sterk. Trente en del med andre rundt og etter påske, og resultater i forhold til de på hardøktene har motivert meg veldig på veien tilbake til startstreken i skirenn.

 

Den foregående uka startet med klassisk intervall, 1×5 min i3, og så 7×1 min Max. Denne økta var veldig bra, og det var deilig å få litt «fart i kroppen» etter mange lengre intervalløkter. Etter økta følte jeg meg ikke helt bra, og våknet dagen etterpå med forkjølelse. Denne ble jeg ikke helt kvitt, og var merkbar i kroppen under gårsdagens skirenn.

 

Lørdag 14 april gikk Troll Skimaraton av stabelen i Ringsakfjellet ved Lillehammer. Med nye briller fra Oakley, som fåes kjøpt hos skisport.com, sto jeg var på start på 15-km distansen, og valgte å gå på blanke ski, altså å stake. Hadde for en sjelden gangs skyld ikke så gode ski, og når man har dårligere ski enn de med festesmøring, når man selv ikke har smøring, blir det tungt. Lå i teten med et par andre stakere en stund, men fikk det tøft i de siste, litt lengre bakkene nære mål. Endte tilslutt opp på en 7. -plass, rundt 2 og et halvt minutt bak vinneren. Ikke fornøyd med beslutningen om å stake, eller resultatet, men følte at jeg gikk et greit skirenn og at formen har blitt litt bedre! Deilig etter en sesong med mye motgang…

 

Fremover blir planen å utnytte snøen så lenge som mulig, og å etterhvert starte jobben mot en ny, og forhåpentligvis mye bedre skisesong resultatmessig!

 

Sjekk ut Oakley hos Skistart.com.

 

https://www.skistart.com/nor/oakley.html

 

// Vetle