Hej!

Senaste tiden har jag kämpat en hel del med min utrustning. Så som med många para-idrotter så kör man med specialbyggd & specifikt anpassad utrustning vilket gör att direkt de går sönder eller behöver servas på något vis så tar det oerhört lång tid och är oftast väldigt kostsamt. Nu under samma vecka så gick både rullskidorna och cykeln sönder. Rullskidorna såpass mycket att de inte går att åka på alls. Lämnade in dem på lagning hos en firma här i stan och efter mer än 3 veckor så visade det sig att de inte kunde laga det åt mig. Så nu får jag försöka lösa det via han som byggde den åt mig istället men då vara tvungen att åka en bit för att få det lagat. Cykeln kan jag i alla fall fortfarande använda vilket är väldigt skönt.

Utöver det har jag börjat köra intervallträningen inomhus, för att fortfarande kunna staka, på SkiErg. Det är sjukt tråkigt men funkar ändå bra.
Körde exempelvis i söndags ett maxintervallpass med (2min max, 2min vila följt av 20s/40s x 6) x 2. Målet är att köra setet tre gånger men var helt slut efter två set så denna gången fick det räcka. Väldigt bra pass för att få mjölksyran att spruta.

Då vi fortfarande inte har fått någon större information från förbundet om landslaget och läger där har jag bestämt att nästa helg köra eget miniläger med min tränare uppe i Idre.
Då blir det fredag till måndag med dubbla pass för att försöka sparka igång min trötta kropp igen nu när säsongen närmar sig.