Om du såg fram emot att få en fortsättning på förra veckans inlägg om Paraidrottens utmaningar så kommer du få vänta lite till.
Tanken är att sprida ut det lite då det kommer bli ett antal inlägg på ämnet och jag försöker ta in de diskussioner som finns på ämnet.
Så håll ut det kommer fler inlägg snart.

Just nu har vi näst intill högsommarvärme här i Dalarna och vädret ger otroligt mycket energi och pepp till att vara ute många och långa turer.
De flesta inom skidåkningen har redan haft sin semester från träningen på mellan 2 och 4 veckor medans jag istället valt att fortsätta träna på och ta min semester lite senare.
Detta då jag hade bra förhållanden både kring vädret och snön så ville jag fortsätta åka skidor så länge som möjligt och sen har det känns givande och skönt att trappa upp träningen till de längre passen igen efter säsongen. Jag har kommit ut och kört några rullskidspass hittills men då cykelbanor och vägar är så bedrövligt sopade så har jag istället försökt cykla mer då det är lättare att ligga ute i vägen på cykel. Passen har varierat och jag har inte riktigt än börjat köra riktigt så strukturerat som det kommer bli snart utan har bara målet att komma upp i viss intensitet och visst antal timmar per vecka just nu. Istället för att känna en massa måsten så försöker jag njuta av varje pass och köra lite det jag känner för just den dagen och på så vis få ihop bra veckor. Jag försöker också fokusera lite mer på att må bra i träningen och att allt inte handlar om att prestera varje dag utan att bara göra jobbet och njuta så mycket som möjligt av att över huvud taget kunna träna på den nivå jag vill.