Hej,

Sedan det senaste inlägget har känslan i kroppen varit nästan detsamma, huvudvärken och känslan av att jag har något i kroppen finns kvar. Men i Onsdags så åkte jag med min sambo Maja upp till Idre fjäll, och eftersom kroppen har känts som den gjort så hade jag inte några större förhoppningarna på att jag skulle träna allt för mycket, planen var mer att jag skulle röra mig lite och testa skidor. Men när jag väl började åka lite så kändes det helt okej och jag har till idag kört fyra lite kortare skidpass. Idag blev det dock lite över två timmar klassiskt på fm och nu på eftermiddagen så skall vi köra styrka.

Det är grymt fina förhållanden här uppe på Idre fjäll just nu cirka 30 cm snö i terrängen och 50 km uppkörda spår, vilket gör att man blir väldigt tränings sugen! För övrigt så bor vi ihop med Simon Andersson och Robin Norum, trevliga killar det! :)

Jag och Maja åker hem till Falun i morgon och vad som händer i tränings väg till veckan återstår att se, jag får se hur kroppen reagerar efter de här träningsdagarna men skulle det funka helt okej och inte bli värre än vad det har varit så försöker jag nog träna på lite lätt och ta det dag för dag en tid framöver

thumbnail_img_1317                                                              thumbnail_img_1318

Lite bilder ifrån dagens fm pass, har även testat mina nya carbon pjäxor ifrån Fischer, grymt sköna och lätta, klart bästa klassiska pjäxan jag har testat!

Vi höres! /Anton