Alla hundar simmar jättebra utom Hilda…kolla filmen, hon har väldigt höga framben haha.
IMG_8372
Om man håller upp bakdelen simmar hon jättefint, men hon måste komma på hur man gör själv. Se skillnaden på Izak och Odin som simmar här, jättestor skillnad på teknik.
IMG_8292

Vi paddlar nu minst en gång per dag med hundarna, pojkarna alltså, så de har fått riktigt bra kondis. De kan vara ute väldigt länge nu och simmar mer än gärna ut själva oxå även fast vi bara är nere på stranden. Odin brukar dessutom klättra upp på grannens brygga för att sen ta satts och hoppa i med världens plask. Han är det absolut värsta vattenmonstret.
1551A8F7-F300-4F0B-A73F-A268A615BEAF

Toras och min egen senaste vecka med träning har innehållit spring, paddling och cykel. (Jag har tränat massa fotboll oxå) Jag har köpt nya springskor äntligen och det är som att springa på moln, man studsar fram! Rekommendationen är att köpa nya skor varje år när man tränar mycket, men vi är inte alltid så noga med det så skillnaden blir såå extremt stor på dämningen när man köpt nya.
Löparskor är en hel vetenskap och det blir lätt att använda samma märke hela tiden för enkelheten. Man vet exakt modell och storlek. Denna gång köpte jag dock inte Saucony el Nike som jag brukar göra utan Asics löparsko för första gången, de passar så otroligt bra. Jag har bara hunnit springa två gånger i dom än, men de känns fantastiskt sköna! Nästa gång ska jag testa Hokaskor, det märket har jag bara hört bra om, jag är faktiskt riktigt nyfiken att testa. OM ni vill ha en roligare/lättare springrunda så prova ut skor ordentligt där det finns löpband innan ni köper skor. Då får ni rätt skor, sulor om det behövs och det är såå mycket bättre än att chansa på modell.
/Kajsa