Hej på er!
Värmen fortsätter här uppe och det är vi väldigt ovana vid, det är alldeles för varmt alltså. Hundarna måste rastas/tränas (och vi får träna) väldigt sent på kvällarna för att de över huvudtaget ska kunna springa. igårkväll var jag ute vid 23-tiden och ikväll var jag ute ännu senare. Inte helt bra för mig som har morgonträningar med fotbollen klockan 9, sena kvällar och ovanligt tidiga mornar om man tänker att jag har sommarlov.
4D80AA10-3806-4DFC-A655-711C3A93E6707AC6F9FD-8251-4089-B0BF-BEA315977EC4
Träningen för mig ser väldigt annorlunda ut nu när det är så mycket träningspass med fotbollen. Vi har träning varje dag må-fre med dubbelpass ti och to. Sen match på helgen oftast. Vi har kondition och gymträning inbakat oxå så det jag brukar lägga till utöver är MTB och rullskidor när jag hinner.

Eftersom jag är ute så sent på kvällarna och vill rasta hundar och mig samtidigt så har det bara blivit cykel senaste veckan. På dagarna med dubbla träningar ligger både hundar och jag och vilar när det är som varmast. Först vätskeersättning och sen en liten gubblur, himla skönt! Tora jobbar på dagarna nu så hon kan inte åka ut så sent då hon börjar kl 7.

Skidorna ska ju väljas nu och det känns alltid lika avigt, när det är somrigaste sommaren ska man fundera på vilka skidor man vill köra på haha. Vi har i alla fall valt salomonskidor, de vi köpte via skistart sist har varit helt suveräna och lätt de bästa paren både jag och Tora har. I och med det så vi kommer köra samma lika nästa säsong. Vi har oxå beslutat att sälja alla med ”gamla” bindningssystemet, även pjäxorna som hör till. De kommer ju aldrig att användas. Så blocket, snart läggs 8 par skidor ut, säkert många intressenter just nu…känns helt rätt i tid!
Önskar liiiite svalare dagar tack!
/Kajsa