Hundarna har nu tagit alla simborgarmärken som går, de simmar i havet flera gånger varje dag och kliver helst inte upp ur vattnet. Det har varit så otroligt varmt och även fast vi bara ska gå en kort promenad så blir de totalt överhettade. Träningen för hundarna blir därför lite lidande nu, det enda vi kan göra är att de får simma. På bilden är det pappa som paddlar kajak och Izak, Odin och Lupo simmar, de är riktigt bra simmare!

B7B8DF74-9A1B-4E44-83B7-FF975BBF43D3

843EF3EE-213A-4588-91D8-92454B777245

De vill dessutom simma med alla som åker ut med båt eller kajak så man får ha lite koll så de inte bara simmar iväg haha.

Jag och Kajsa har tränat på som vanligt, Kajsa tränar fotboll 6gånger i veckan nu men hon kommer få uppehållsschemat snart, och jag springer, cyklar och kör rullskidor. All min träning blir så sent som möjligt på kvällarna då det inte är så hett, älskar de ljusa nätterna! Kajsa följer med mig om de haft lättare pass på dagen, annars tränar jag med pappa, nån ur vår träningsgrupp el själv. Träningsgruppen har tagit lite sommarpaus nu i och med sommarvärmen, vi är rätt få som träffas. I augusti kommer det bli mer som vanligt igen.

Det är fortfarande helt tomt i tävlingskalendern och nu är ju frågan om ens SM blir av… Vi tränar på efter en tanke som att det blir av i oktober och hoppas att det blir så. Sen är det bara att hålla tummarna! Vi kommer vara med både jag och Kajsa och det blir troligtvis Nitro, Izak och Hilda som kommer tävla. Doris ska vara med oxå, i canicross.
Fortsätt ha en bra sommar!
Tora