Valparna är snart 5veckor och är så fantastiskt söta! Största väger knappt 3 kg och minsta strax över 2kg. Min pappa fyllde 50år igår och fick en fin present.

..4132A4AF-0EFA-436E-AAA2-9DA8A522CABC

 

en Arne kommer flytta hem till oss om 3veckor. Hur söt? Man smälter ju när man ser dom.

Denna vecka har jag passat på att åka rullskidor, det har såklart regnat varje gång…och en del löv på gatorna så lite halt mellanåt. Men otroligt härligt ute då det varit kring 10grader.
A4E5DB7B-3B50-4F39-8BB6-221624503DDF

KMet blev framflyttat så det är nu på söndag istället. Kajsa kommer tyvärr inte kunna vara med då hon ska spela SM-semifinal i fotboll istället…helt ok att göra istället.
Jag kommer att tävla med Izak och ska köra rätt!!! Vi kommer ha prisutdelning och korvgrillning direkt efter tävlingen, mamma och pappa kommer kika på semifinalen men kommer till tävlingen direkt efter. Det var synd att inte Kajsa kunde vara med på söndag för hon skulle springa med Doris. Doris älskar ju att vara med på tävling.
Jag har kört Izak både snabbt kort (3km) och lite längre (ca 8km) så vi har förberett oss väl. Jag har även kört banan så jag ska hitta haha… Vägrar göra samma misstag igen. Jag har även cyklat själv och tränat lite teknik, så det ska gå så smidigt som möjligt, jag är inget cykelproffs utan det finns mycket att bli bättre på. Tänk på mig på söndag!

Vi tränar hundarna mycket lösa oxå så det är perfekt att kunna träna sin cykling och att hundarna får springa av sig ordentligt samtidigt. Annars får man ta det i omgångar vilket tar mycket längre tid såklart. Nu ska vi ut i regnet…hej hej!
Tora