Helgen blev spännande då Kajsa med sin Umeå IK hade match mot AIK, SM-semifinal. Jag och pappa var och tittade och det var sååå spännande, de vann och ska nu spela SM-Final mot Göteborg, stort! De spelade final förra året oxå men förlorade så jag hoppas de vinner i år.

Nu är det ny vecka och den startar med massa snö! Så himla härligt! Snön ligger dessutom kvar så rullskidpasset som var tänkt idag fick bli en löptur istället och hundarna fick springa lösa i skogen. TrevligtE305B0D9-88BF-4F21-BFD9-603654BC9741 när snön reflekterar pannlampans ljus så det blir ljusare. När det är mörkt ute och ingen snö känns det som mörkret äter upp ljuset sas. Jag var ute nästan en timme, både jag och hundar var nöjda efteråt.

 

Jag missade ju tyvärr KMet då jag bestämde mig för att se matchen istället, det var samma dag och tid, men då jag körde fel på KM del 1 sist så hade jag ju inget med toppen att göra iaf, så därför såg jag matchen istället. Jag och pappa körde med hundarna efteråt och Izak var rå!! Han var helt klart överladdad… Vi kom långt före pappa som hade två hundar och cykel, jag körde kickbike. Vet inte om han kände att det sprungit många hundar där tidigare, de har ju ett fantastiskt luktsinne. Startfållan var kvar oxå, han hade 100% fokus och kändes som han gick in i ett tävlingsmode.

Det känns kul att Kajsas fotboll snart är slut, då tränar de mindre och vi kan träna tillsammans mer. Bara att valla skidorna nu då…

Tora