Hej på er! Nu är jag hemma igen och är inte alls nöjd med min resa (som skulle vara som ett träningsläger) till Hemavan… Vädret var så fruktansvärt dåligt alla dagar! Så dåligt att liftarna var stängda flera dagar och skidspåren totalt värdelösa. Jag åkte till och med hem en dag tidigare. Jag åkte ingen längskidåkning alls pga spår som var så drevade/opistade och jag åkte bara snowboard en kväll. Jag är så besviken! Jag hann iofs umgås med Tora desto mer, det var jättemysig. Backarna var ju stängda så hon hade inget jobb. 

Väl hemma så har jag redan nu börjat fundera när jag kan åka tillbaka. Jag läser på distans nu i januari så det funkar bra att åka iväg nån vecka. 

Mina nya skidor har levererats, ett par kalla skejtskidor från Salomon med prolinkbindning. Jag har även fått hem mina nya stavar från Swix, Triac 3.0, imorgon ska jag testa stavarna på Kullas hundspår. Stavarna är så fantastiskt lätta och sitter otroligt bra på handen! Det sägs att man blir snabbare med dessa, haha, vi får väl se. Skidorna är kvar i paketet men jag kommer provåka dom på Nydala senare, jag hoppas de är lika bra som de förra som jag köpte från Skistart. 

Jag har just spanat in mellandagsrean HÄR och en dunjacka och nya skor står på önskelistan…fyller ju år i Mars. Jag fick dessa salomonskor i våras och älskar dom! Jag var ute idag och sprang på plogade vägar här i kvarteren och då var de toppen! Om ni inte provat dubbat på vintern så gör det, man kan springa helt avslappnat utan oro att halka.
0664483E-C1EC-497F-B786-F0BEE47F1219