Vi önskade oss en härligt snöig och fin julafton och fick iaf ett par cm snö. Tora firade jul i Hemavan och jag firade hemma med mamma, pappa, mormor och morfar. Imorgon åker jag till Hemavan med en kompis och vi ska bo hos Tora. Det ska bli så otroligt roligt! Där finns det många fina preparerade spår så man kan åka utan att varva sig less med tusen andra på en minislinga. det ska bli så skönt att få andas lite fjälluft igen. Inga hundar hänger med så pappa får fullt upp med att träna alla hemma. LillArne är nu tre månader och växer så det knakar, en trevlig kille med bra skalle. Vi tränar lite inkallning och enklare lydnad med honom, han är en följsam kille än så länge…men vi ska inte ropa hej!
upplägget för de kommade dagarna är enkelt, skida på längd, höjd och bredd. I spåret, i backen, upp till någon topp och åka puder, i skogen och ev lite på platten.

5CB6BBE0-7A3F-461C-8E1E-B33B41EFD68A 3D7ABF26-AA28-4833-89A9-7B711D0A0FAB

Sen ska vi äta gott och njuta av fjällen. Hoppas vi får det lagom kallt nu bara, man är inte van vid kyla då det varit kring nollan här länge nu. Bussen går på fm så jag håller på att lägga i det sista nu, kan ju ändå inte sova.

Tomten kom med nya skidor till mig, såklart köpta från skistart! Fick även ett par riktigt härliga handskar från samma ställe så jag ska slippa frysa fingrarna av mig.
Ska fota så kommer det till några foton från fjällen snart.
fundera på nyårslöftet nu så hörs vi snart.