Vi har haft det så otroligt skoj med hundarna idag! Det har varit varmt dygnet runt några dagar så vi har tränat hundarna i vattnet så de inte ska bli för varma och idag tog vi med oss allihopa på samma gång. Ni kan ju tänka er 5 st totalt vattenälskande hundar springa och simma runt runt 40minuter plus jag och syrran som oxå gick mitt i smeten. Jag och syrran hade vila egentligen idag men gick i knähögt vatten och det är jobbigare än man kan tro, jag var riktigt trött när vi var klara.

B01E758D-011F-4068-81FF-F419E964EBC1

Odin älskar att simma så han tog en egen simsväng och Arne simmade för första gången i helgen så han simmade litegrann men sprang mest och jagade Hilda. Grannarna fick lite underhållning kan jag lugnt säga.

F41694C4-D2DA-458F-B63E-FC4946B2AE14

Tora jobbar nu och jag har tränat i skolan så vi har bara hunnit träna ihop en gång i veckan. En cykel och springtur som var jätterolig. Det är så mycket bättre att träna med Tora, man får en extra vilja att köra järnet. Vi tog med cyklarna till skogen och startade vid skidspåret och cyklade sen på lite nya stigar och skogsvägar på andra sidan. Fina mindre stigar på tallhedar så perfekt underlag. Vi var ute nästan en timme innan vi bytte till löparskor och joggade i prattempo längs en grusväg drygt 30min. Bara simningen kvar då! Längtar tills man kan simma i havet…fast å andra sidan så har pappa fiskat med vår granne några gånger och de har fått upp stora äckliga fiskar med enorma tänder, jag kanske inte kommer våga simma i år. Cykla, springa och paddla får det bli istället…