Äntligen varit ute och paddlat!
En helt magisk kväll med spegelblankt vatten och vindstilla, det var såå fint! Var ute en dryg timme så hann med en rätt lång sväng, solen värmde dessutom även fast vi var ute rätt sent.

69031A22-0CD2-44F4-96D6-2453840246DD

Det är kul då de olika säsongerna innebär lite olika träning oxå, man hinner inte bli less på någon träningsform. Löpning är det enda som är detsamma men då barmark innebär så mycket mer stigar och skogsturer så känns det ändå inte likadant. Dessutom så springer vi aldrig med hundarna, Doris och Odin, som drar på vintern, det skulle aldrig funka.

Mitt knä mår bra som tur är, jag har tränat på och det känns ingenting. Blev lite oroad… Har hunnit cykla, springa och träna med fotbollen några gånger sen sist och det känns bara bra.
vi har fortfarande inga mindre tävlingar inplanerade men däremot har SM barmark ett datum nu, så det tränar vi för. 7-9/10 kommer vi vara i Kristinehamn och tävla. Förmodligen bara Hilda och Izak men Tora kanske ska springa med Doris oxå, hon ska bestämma sig senare. Det är kul när inte bara de typiska draghundarna är med, det visar på att alla kan oavsett hundras. Doris tycker dessutom det är jättekul.
Träningarna med klubben har kommit igång och det känns bra, man får lite pace och hundarna blir extra taggade. Det blir mer tävlingslikt och de får träna på omkörningar oxå vilket alltid är bra.

pappa med Izak & Odin

252ECD47-F31F-4EF7-9A37-B9F4018924E3

Nu ska jag ut på rullisar på lunchen, ännu en varm dag…

kajsa.