Vi har varit hos Sophia Fagerholdt som är fysioterapeut för djur och kollat upp så allt är som det ska med Hilda. Eftersom vi tränar mycket och hårt så känns det bra att hundarna oxå kollas upp ibland, likadant som jag och Tora gör.
Sophia började med att känna igenom muskler och leder och allt var toppen! Efter det fick Hilda sitta på vibrationsplattan en stund som uppvärmning, det ser rätt kul ut…

C27CB6A1-4EF0-4E52-BAB8-0ACBF9510E2C
När hon suttit ca 5minuter så var det dags för badet. Travträning i treadmill fick Hilda göra, ett löpband som går i vatten, väldigt skonsam träning med bra motstånd.

Hilda fick träna i ca 20min men små vilopauser oxå. Hon blev ju inte ens andfådd så är osäker om hon hade behövt någon vila, nästa gång blir det längre pass. Vi ska först se om hon reagerar på detta på nåt sätt. Ett bra kvitto iaf, hon är bra tränad, inte ont eller osymmetriskt musklad någonstans och väldigt bra kondis!! Grönt ljus, så vi fortsätter enligt plan.
Jag gjorde illa mitt knä på fotbollsträningen i fredags så har inte tränat så mkt sen dess. Blev lite rädd att det skulle vara nåt elände (2 i mitt lag som dragit korsbandet…) men är nu säker på att det bara var nån lätt stukning. Känns skönt, så igår tränade jag faktiskt som vanligt och knäet är ok! imorgon ska hela familjen till Kulla och träna med klubben. Först köra hundar och sen egen tur med MTB, kul att klubben har gemensamma träningar igen, om än väldigt uppstyrt i fråga om antal deltagare. ska fota lite så ni får se lite actionbilder!
Kajsa

Tora fiskar öring på översta fotot, hon fick en som vi delade på, supergott!