Nya träningskläder på gång med klubben, alltid lika kul med nya träningskläder! Cykelbyxor, tröjor, löpartights och vindjacka. Vi kommer få alla plagg tryckta med sponsorloggor innan semestern så det blir perfekt! Jag har bla beställt nya cykelbyxor, de jag har nu är så dålig passform nu efter x antal tvättar. Om ni inte redan har cykelbyxor när ni cykeltränar, köp det! Det gör stor skillnad för bekvämligheten…det är dock inget som kommer få pris som snyggaste plagg.
BFC03C06-03A4-403C-8841-05A6EAEAE3D0

Paddlade med Hilda häromdagen och det gick så här….kolla filmen.

IMG_3755

Det var första gången jag paddlade med Hilda, hon har verkligen blivit duktig på simma, det syns inte på filmen dock haha.

Min egen träning har gått rätt bra senaste dagarna, jag har tränat med rullskidor och sprungit. Jag sprang utan hundar i skogen, det är så mycket skönare att springa i naturen än i stan. Helt tyst och när man håller sig i rörelse är det lugnt med myggen. Myggen ja, vad hände?? Det exploderade från en dag till en annan och är rekordmycket mygg överallt! Det brukar inte vara mkt mygg i stugan men nu är det katastrof, men blir ju tokig! Det funkar att sitta stilla när vi har en thermacell igång, men annars är dt helt omöjligt att vara stilla. Jag hoppas det lugnar ner sig snart.
Imorgon är det vila för mig men hundarna ska tränas. Jag ska köra kickbike med dom och sen en tur med kajaken så de får simma en stund oxå. Simningen är ett perfekt sätt att kyla ner hundarna oxå efter träning. Vattnet här är inte så varmt än…

Glad Midsommar!