Här svettas vi alltså, nån typ av värmebölja har kommit t Umeå och det är ju jätteskönt att vara på stranden men hundarnas träning funkar ju inte alls, förutom simning då, och vår egen blir sent på kvällarna.

9E499BB1-4943-4562-9BA0-100B134082A8

Paddling är perfekt sånna här dagar men inte så bra konditionsträning direkt, den gör vi 21-22 på kvällen då det är svalare.

Igår var första gången vi paddlade med Hilda ordentligt, jag var helt chockad över hur duktig hon blivit att simma. Hon drog direkt iväg utåt till havs och svårigheten var snarare att få in henne och vila. Izak hängde med som simkompis och moraliskt stöd och Doris som kapten och ivrig påhejare haha.
FDC39218-88CE-41D7-9240-F7FED2BE0C47Vi har alltid flytväst på ”nya” simmare så de ska känna sig trygga, även om vi tar längre turer med de som är vana. Doris har nästan alltid flytväst för man lätt ska kunna plocka upp henne när hon drullar i, typ varje paddeltur..,

Ikväll ska rullskidorna luftas, både jag och Tora ska träna och rulla runt vägarna kring stugan. Idag tror jag det blir bad efteråt för att svalka av oss oxå, havet har varit riktigt skönt! Det badas faktiskt friskt i havet nu, riktig sommar.

Klubben ska anordna MTB teknikpass i år igen, det ser jag fram emot, jag missade förra årets pga match. Teknik på rullskidor ska oxå anordnas och det känns alltid som man kan förbättra.

Lite skojiga aktiviteter att se fram emot och förhoppningsvis blir tävlingarna och tidsträningarna av i höst…det ser vi mest fram emot!