Magsjuka…
Startade veckan med att bli sjuk, kanske en av de värre magsjukor jag haft och med feber dessutom. Jag låg mest i sängen må & ti och tittade i taket, väntade på att bli bättre. Onsdag var jag på benen igen men oj vad slut i kroppen!! Skulle jogga en sväng torsdag men orkade inte ens det, så gick en promenad istället. Kroppen kändes totalt tömd på energi. Fredagen kändes det ganska ok igen, spelade match igår i hällregn, vi vann med 3-1. Vi fick en spelare utvisad (felaktigt!!) så spelade med en kort i drygt 20min. Extra skön vinst!

Den här veckan kommer jag att ”väcka upp” kroppen från ”vilan” så lite intervaller på rullskidor tror jag kan passa bra…
Tyvärr blev vi utan valp den här gången oxå, så tråkigt! Det blev ju bara två stycken och ägaren till hanen och tiken ska ju ha varsin så vi blev utan. Vi letar vidare!
På tal om att leta så är vi på jakt efter en tävlingscykel och kickbike med 29’ däck till barmarksträning och tävling, otroligt vad mycket prylar som man måste ha!! Det är lätt att träna själv om man jämför att träna hunden, det är svårt att få med sig all utrustning utan bil.

930D5080-40C8-41E3-8950-188BDC47A84E

Att träna cykel el kickbike direkt från huset funkar inte då underlaget är för dåligt. Det är perfekt att köra på grus eller stigar, aldrig asfalt! Asfalt nöter lätt upp trampdynorna på hunden, speciellt om det är lite varmare ute. Längtar tills det är varmare så hundarna kan simma och jag paddla.
Tävlingen i Sollefteå hoppade vi över, det var så få anmälda så inte lönt att åka så långt och vara nästan ensam i klassen. Vi tränar på här hemma istället och ska försöka göra Doris tävlingsklar för canicross. Det ska bli så otroligt kul att tävla med henne, hon kommer helt klart vara minsta hunden på alla tävlingar, haha.

DB667831-1FE7-44C8-9A6E-00B549B7328E

 

Vi hörs!

/Kajsa