Vi har precis köpt en ny cykel så vi kan träna och tävla båda två samtidigt. Vi köpte den begagnad av en kompis till mamma och pappa. En heldämpad och fantastisk att cykla på. I föregår provade jag den med hund för första gången och det gick såå bra. En dröm att cykla på!! Jag körde Odin och jag tror han gjorde sin bästa prestation på väldigt långe. Han tog i som tusan så vi kom i mål samtidigt som pappa och Izak trotts att vi hade ett stopp för ”naturbehov” längs vägen…

AC58AD98-7427-4C01-AF81-2CC2554EB685
jag har tyvärr haft väldigt svullet i halsen (jättetät) och varit förkyld den här veckan så inte tränat nånting, bara tränat hundar. Nu längtar jag tills jag kan börja träna som vanligt, alldeles för mkt förkylningar nu.

Kajsa har tränat som vanligt. Hon har haft fotboll må, tis, ons, to och fredag. I måndags körde hon fys också och i onsdags intervaller. Hon tränar stenhårt just nu…lite svårt att hinna med hundarnas träning för henne dock så mamma och pappa hjälper oss.

4356FBE6-8698-4600-9DE5-F979FE68EEE7
Nya kickbiken kommer i veckan och det ska bli kul att testa hur mycket snabbare det går med den. Den andra sålde vi till en bekant som vill börja träna med sin hund. Vi hade tänkt ha kvar den men båda kommer aldrig tävla med kickbike så då räcker det med en.
Igår var jag ute och cyklade med izak lös och det var så torrt och fint i skogen, nääästan överallt.

6F85DD7E-1FF3-4DE3-BF21-C08D1FCEB9B3

På några ställen var det stora djupa ”sjöar” längs stigarna och jag trodde inte de var så djupa som de faktiskt var…blöta skor blev det, dyngsura faktiskt! Tur vi har skotork!

Idag cyklade jag med Odin längs en grusväg, torra skor när jag kom hem…

Tora