Rullskidor på grus är ju ingen höjdare…

Jag och pappa skulle träna med rullisar en längre sväng. Vi brukar åka från Umeå till ett samhälle som heter Sävar utanför Umeå. En riktigt fin sväng brukar det vara alltså…men nu var det lite ändringar längs vägen dock. Vi tänkte att det nog inte va så långt så tog av oss och gick tills det var ok att rulla igen, men det var en rätt lång bit med grus. Lite komiskt när det inte blir som man tänkt sig riktigt. 10min promenad mitt i allt haha. Det blev ett långt och jobbigt pass iaf trotts ”promenadvilan” både dit och hem. Fantastiskt väder dessutom, inte föör varmt och dessutom blåste det lite.

7C4ECEC8-8A7A-4BF9-A434-B41876883B16 C959A3D4-19B7-4E9E-9D0F-6C5400C7E40E

Jag och Tora sprang tillsammans häromdagen, jag var snabbare än henne för en gångs skull, vi sprang 5km på tid. Det går ju inte annat än erkänna att det var lite extra pepp. Tora är egentligen absolut snabbare än mig och jag är uthålligare men jag hade en riktigt bra dag, kände mig stark och hon hade en mindre bra dag helt enkelt.
Både jag och syrran tränar ju lite allt möjligt och det innebär att man ständigt är på jakt efter utrustning. Nu ska vi köpa skejtrullskidor och vi har bestämt att vi ska köpa Marwe, eller rättare sagt vi har bestämt att våra föräldrar ska få ge oss… Vore kul att höra vad ni tycker om deras rullisar, någon som har nån åsikt? Vi har ett par Swenor skejt sen innan så vill prova nåt annat.
fortsätt njut av sommar och semester!
Kajsa