Det mesta ställs ju in just nu, lagträffen blev inte av (heller) då spåren varit alldeles för mjuka att skaderisken för hundarna är för stor. Jag, pappa och mamma tog en egen tur istället längs skoterspåren i stugan. Väldigt mjukt och slaskigt men hård botten så inga genomtramp alls. Det gick dock tungt. Mamma åkte inte med oss hon tog en egen tur med Arne lös. Fina Arne, så duktig på att hålla kontakt. Han har blivit en stor kille och kommer bli en bra träningskompis nu framöver.

Lupo är nu hel igen, tån läkte snabbt tack o lov så han var med på vår tur oxå. Jag och Hilda åkte först då Hilda precis gått ut löp…grabbarna blir helt ofokuserade på allt när hon löper. Nu har ju pappa bott i stugan m grabbarna så det har varit helt lugnt denna gång, nästa löp ska troligtvis Hilda paras. På tal om det så ska Lupos senaste fru kollas imorgon, hoppas det är valpar!

Idag har vi varit på Nydala och kört med de vuxna hundarna, vi kommer bara köra hundarna på pistade spår de dagar som är kvar på skidåkningen. Dax att plocka fram kickbike, cyklar och rullskidor igen, vintern gick såå snabbt! Jag känner mig inte klar med skidor än. Kajaken ska fram nu oxå, ingen is kvar på havet.

Nästa vecka är det påsklov och då covid fortfarande härjar så kommer jag att vara hemma hela lovet, eller i stugan då, men det är ju hemma det oxå, bara 2mil ut till havet. 97E9DBBE-C73D-4D80-AE5C-68C1F5028F56

Glad Påsk alla!