I Hemavan är det fantastiskt! Jag tror jag måste flytta hit… Fantastiska backar, fantastiska spår, ja en helt fantastisk vinter! Vi har det otroligt skoj gänget som bor och jobbar tillsammans dessutom.

Nya skateskidorna från Skistart är vallade och testade, jag tror de kanske är ännu bättre än mina förra, om möjligt?! De känns perfekta iaf. I ock med mitt jobb så har jag nu hjälp med vallning när jag vill, rätt så lyxigt! Alla mina swixvallor ligger kvar i vallalådan. Min kompis tar alltså med sig och fixar så de är nyvallade så fort jag ska åka, LYX! Allt är väldigt enkelt, allt är serverat på silverfat.

Längtar tills pappa ska komma om två veckor, då kommer några av hundarna att få hänga med oxå, jag längtar. Ska bli skoj att testa Hilda i Hemavanspåret, hon ska ju absolut med, sen hänger nog Lupo med oxå.

Här har vi haft kallare än 20grader rätt många dagar i veckan så jag har bara tränat längd 2gånger, ett distanspass och ett intervallpass. Jag har åkt snowboard och slalom desto mer, vi har samlats efter jobbet och på lediga dagar och hängt ihop flera stycken. Kolla fotot från nån kväll sen, magiskt fint!

8FAFCC18-FC9D-4E7E-9CE0-388015DF99AC

Häromdagen klättrade vi med stighudar upp till en topp för att sen åka ner i helt orörd terräng, svårt att förklara känslan. Nåt av det härligaste jag gjort, ett litet off pist äventyr. Perfekt att ha med sig personer som hittar överallt till fjälls, man blir lätt lite vilse då allt är är vitt. Måste oxå säga att jag älskar min nya anorak, att jag inte köpt den tidigare!! Lägg märke till stavarna, pappas gamla..,
6BDD9A4B-EDA4-4642-B378-01B66798362B
Tora