Sm är inte inställt än, utan framflyttat till Mars, det känns kul att ha något att se fram emot i tävlingsväg. Träningarna känns så mycket mer meningsfulla då jag har ett mål. Nu är det bara att hålla tummarna att allt kring Corona blir kontrollerat och att restriktionerna lättas iom vaccinationerna. Många tävlingar är redan inställda, tex vindelälvsdraget, egentligen är faktiskt alla utom SM inställda hittills.

Jag har varit hemma några dagar nu igen, kom hem i söndags natt och åker tillbaka imorgon. Pappa och en kompis åker till Hemavan och ska jaga i helgen så jag kan åka med dom upp. Jag ska även hänga med och jaga en eller två dagar, beror på hur jag kan få ledigt. Skönt att vara hemma och träffa kompisar men oxå hänga med på de vanliga rutinerna  med skidåkningen. I Hemavan har det varit så himla kallt ett tag. Körde Hilda i måndags och hon är snabb alltså, 5km på lite drygt 10minuter, utan att jag ens tänkte köra snabbt utan tänkte träning. Världens busväder var det dessutom. Det här kommer bli skoj7DE5289B-94A7-4899-BB73-C5FC6ECA2CCC!
22A76BCD-CA49-4A40-B28B-D96BF0D48AA9

Otroligt vd man vänjer sig snabbt, när jag är hemma så saknar jag att ha backarna och skidspåren nära. Här i Umeå är det en älgko med kalv som sätter skräck i ett spår som är rätt centralt, det ser ju lite roligt ut med alla foton där älgarna är mitt i spåren. Idag låg de och vilade mitt på spåret så alla fick vända om…haha. Ingen vill reta upp en ko som har en kalv.