Den här veckan har fotbollen slutat för säsongen så vi har haft det ganska lugnt, i alla fall om man jämför med en vanlig vecka. Futsalträningarna kommer igång i mitten på oktober så lite “vila” blir det. 

Här i Umeå är det nu minusgrader på mornar och kvällar, man får klä sig rejält med mössa, vantar och täckkläder då hundarna ska tränas, lättare när man tränar själv, då fryser man inte i alla fall. Men oj vad fina kvällar det är!

6BC5CAC3-E6E6-4C76-B045-6F554CC2293A

I måndags och torsdags kördes Izak och Odin med Kickbike och Kajsa och jag frös massor om fingrarna…man är inte van vid kylan än. Nästa pass kommer vi ha på oss hestras windstopper handskar, de är helt suveräna!

Idag var vi ute i skogen och sprang en långsväng, hundarna tränades lösa, underbart härligt med den klara luften och alla höstfärger.  I skogen. Hundarna springer alltid som de aldrig fått vara lösa någonsin, de är i bra form nu grabbarna! Taxen Doris springer också hejdlöst mycket, hon ”försvinner” dessutom i löven och riset, man skulle behöva reflexväst på henne även när det är ljust.

AF8E8446-82DE-4583-BDFC-B3DEE58E3AE5

Tävlingen som var igår gick ju inte alls som planerat…Kajsa/Izak körde grymt snabbt första halvan men sen blev det kedjehopp och fall så ingen bra tid. Blev 2a i hennes tävlingsklass i alla fall ooch slog alla utom en i motionsklassen,  inte helt värdelöst, men inte riktigt vad Kajsa siktade på, hon tappade drygt 2minuter på att inte kunna cykla andra halvan, Izak fick bogsera  andra halvan av banan då Kajsa inte kunde trampa på cykeln. Vi fick proffshjälp med cykeln (pappa sjuk) sen då kedjan hade fastnat och var lite motvillig att vara på rätt ställe. Jag och Kajsa måste bli bättre på att ”meka” cykel

CC76311F-B970-4E56-ABCB-97084298D607

Jag skulle  egentligen tävla med Lupo men han har varit lite trött i veckan och inte riktigt sitt vanliga jag så vi stod över så han fick vila istället.

Nu siktar Kajsa på SM lö och sö, hon kommer att åka ner med Izak och ta med sig känslan från den första halvan av tävlingen igår, då gick det undan!!  Håll tummarna hårt för en lyckad tävling, grabbarna verkar tro att man kan vila sig iform, haha.

Vi ses!

/Tora

C0730C33-F119-4590-9C9E-AA5A61F792E1