Hej hörni! Det är så roligt att jag fått möjlighet att blogga här och berätta lite om mig själv och vad jag pysslar med!

 

Ni ska få en närmre och förhoppningsvis mycket bättre presentation av mig alldeles strax!  E392C2C1-D277-4D56-B981-837E45732BC9

 

Just nu håller vi på med förberedelserna inför nästa veckas vandring. Även fast vi ( eller åtminstone jag) varit ute flera gånger är denna lite extra speciell. Det är våran första vandring tillsammans ( jag och min pojkvän) och dessutom ska vi bestiga Sveriges högsta berg. Jag är så peppad! Våren har varit tung med operation av både knä och fot. Höft och rygg känns dock relativt fräscha vilket gör saken betydliges lättare!

På onsdag tar vi flyget till Kiruna. Jag var först lite inne på natt-tåg men det tog för det första fruktansvärt lång tid och sovplatserna var slut och ska man vandra i 3 dagar behöver man vara pigg!

Onsdag EM/KVÄLL är ännu lite oklar. Helst vill vi bort en bit från stan men problemet då är att vi måste tillbaka för att ta bussen dagen efter. Har vi tur får vi skjuts onsdag kväll till Nikkaloukta. Spontanitet är alltid bra och vi får se hur det blir när onsdagen väl är här.

 

Torsdagen kommer vi att vandra från Nikkaloukta till fjällstationen. Här har vi en del dag på oss att vandra i lugn takt och mysa- HÄRLIGT!

 

Fredag är dagen D, när själva bestigningen äger rum!

Lördag beger vi oss tillbaka till Nikkaloukta, här tror jag att vi går lite mer än halva vägen.

på söndagen kommer vi faktiskt vara tvungna att ta taxi till flygplatsen då bussen avgick senare än flyget. Men det gör inte så mycket då vi fick tag på såpass billiga flygbiljetter!

 

I nästa inlägg ska ni få veta vad jag har i min ryggsäck!