Denna veckan som gått har jag haft så innerligt tråkigt.

Har varit sjuk, åkt på influensan, och inte orkat göra värst mycket alls! Bara tagit det lugnt, och fått vila upp mig emellan febertopparna. Mycket har jag spenderat tiden framför tv:n och datorn. Kollat videofilmer på skidteknik, vasalopp-filmer, podcast och andra nyttiga informationskanaler på internet. Vad hade man gjort utan internet!!??? Börjat kolla över seedningsregler, information och sidor om detta. Kollat hemsidan hos Föllinge IK som håller i Föllingeloppet 6:e januari som jag tänkt åka när jag åker hem över mellandagarna och nyår. Dit är jag nu anmäld och bara betalningen som väntar. Ska bli spännande med en första tävling.

Hoppas man får åka på riktig snö också innan dess! Längtar så in i bomben på snön nu!

För här i Arvika har vi knappt någon snö alls, och ingen konstsnö heller ännu. Det tråkiga här är att skidklubben våran har sån gammal utrustning när det gäller snötillverkning, att de behöver minst -10 grader för att börja spruta snö. Det gör att de brukar kunna komma igång i mitten, eller slutet av januari. Och då har många ställen, även i södra Sverige haft några månader med konstsnö.

Men det verkar vara på gång i alla fall. Man har lämnat in ansökan om bidrag till kommunen att införskaffa ny utrustning som kan möjliggöra snötillverkning redan efter 4-5 minus. Det skulle vara underbart!! synd bara det inte kommit igång tidigare, så en annan kunde fått börja redan nu att åka skidor. Men jag har ju skidtunneln, och det ska bli mer åka där…men det är ju en bit, och nu när jag ingen bil har måste jag lita på bussar, och tidtabeller vilket gör det ännu mer av ett företag att ta sig dit. Men, skam den som ger sig! Jag ska åka skidor snart igen! Jag BARA SKA! ;)