09C52EFA-D25F-49EE-8BB4-496767D72C8DFBEA7D56-239A-4FE1-ABEA-093F16F05292
Det blev inget Hemavan för mig, det kändes faktiskt skönt att vara hemma. Jag har cyklat en del denna vecka och det märks tydligt att kroppen inte är riktigt van vid det. Jag håller på att lära Hilda att trava vid cykeln och det är inte helt lätt att förstå -varför inte springa full fart lixom haha. Jag är alltid betydligt tröttare än henne efter 45 minuters cykling på grusväg i travtempo. Inte trött av cyklingen men att hålla balansen, hålla henne i rätt position och vara med på hennes ivriga galopp gång på gång. Enkelt ändå, bälte,  koppel och sen bara köra. Jag har cyklat med henne tre gånger nu och hon lär sig. Hjälm oxå såklart…. 

Ni kanske undrar varför i trav?! Hundarna bygger muskler på ryggen väldigt bra när de får trava, det skulle dessutom vara väldigt slitsamt för dom om de skulle gå sitt snabbaste tempo på alla träningspass. Man kan ju tänka sig om man själv skulle köra tempopass alla gånger… Vi kör dessutom längre pass, en timme brukar de kunna trava på utan problem.

På onsdag ska Hilda till sjukgymnast Sophia och hon kommer dels känna igenom hennes muskler, el ja hela kroppen så allt är ok och sen ska Hilda få trava på en tread mill, ett löpband som rullar i vatten, ska försöka komma ihåg att fota. Väldigt bra och skonsam träning.

Själv har jag nu tre träningar i veckan med fotbollen, cyklar två gånger i veckan och byter ut skidåkning mot rullisar. Pappa och mamma hjälper mig att träna hundarna, skulle inte hinna med alla. Ser fram emot när Tora kommer hem, bara en dryg vecka kvar. Min syster, bästa vän och träningskompis.