Hej hörni!

Jag tänkte att det är dags för en liten presentation innan jag babblar vidare om alla mina äventyr!

Hanna Rydström är mitt namn, just nu är jag 24 men om någon vecka är jag faktiskt 25 och då är jag vuxen! Har alltid sagt det hela mitt liv och plötsligt så är jag här, härligt.

 

Trots min ålder så har jag ännu inte hunnit med allt det där roliga man faktiskt vill göra här i livet och just nu är jag inne i en väldigt äventyrslysten period, peppad på livet helt enkelt.

 

Till vardags har jag ett helt vanligt jobb som servicerådgivare på en bilverkstad, det är superkul men jag är inte helt tillfreds med att sitta inne hela dagarna så därför har jag även ett lite extrajobb på ett ställe som heter Fejan Outdoor. Mitt absoluta favoritställe helt klart! ❤️ Fejan är en kajakuthyrning/ glampinghotell. Min uppgifter där är dels att ta hand om gästerna till hotellet och även kajakuthyrning/café. I och med att det är just en kajakuthyrning jag jobbar på händer det att det blir en hel del paddling när man är på Fejan, och det mina vänner är HELT magiskt. Norra Roslagen levererar fruktansvärt fin natur.

Förutom att jobba så spenderar jah väldigt mycket tid i stalllet, jag har en egen häst som jag tävlar i hoppning med. Jag har även en hund, en jackrussel som heter Tösen. Hon är med på alla äventyr!

 

Jag fortsätter presentationen en annan dag för nu måste jag och Tösen vidare till stallet.

 

På bilden ser ni mig i mina nya solglasögon den Skistart, ett par Blizz. Älskar dom! Länk har ni här:https://www.skistar.com/sv/Shop/Utrustning/Sol–och-sportglasogon/Solglasogon/bliz-active-hybrid-smallface-white-white-304805/3FFF61A5-F14B-4D0A-9DA8-1222E8999544