Hej på er!

Just nu har jag påsklov och det kom väldigt lägligt trots att vi nyss har varit lediga känns det som. Hittills bjuder lovet på fint väder med sol och snö, det här är den bästa perioden om ni frågar mig. Annars då, i veckan har vi haft vår sista träning med Träningsakademin. Vi körde en  utmaning där deltagarna fick tävla i mindre deltävlingar där det krävdes både teknik och fart. Vilket är något vi tränat på mycket under vår tid tillsammans, super roligt att alla fick in för det och kämpade in i det sista. I den sista deltävlingen blev det en väldigt tuff spurtstrid där det slutade med att tjejerna tillslut vann. Grattis!

IMG_4921

Yosuf jagar Malin och vinsten :-) 

Under vår tid tillsammans med Träningsakademin har vi alltid fokuserat på att ha roligt på skidor. Vissa har haft som mål att ta sig upp för en speciell backe på elljusspåret och vissa har haft som mål att ta sig igenom Vasaloppet. Oavsett målsättning har vi försökt individanpassa träningen så att dessa mål blivit uppfyllda. Vilket vi tillsammans har lyckats med, vi har haft väldigt roligt på vägen och lärt oss mycket av varandra.  Jag hoppas vi ses i spåren framöver och att ni har med er några bra tips!

IMG_4922

Anna-Maria jobbar hårt i utförskörningen!  

Sedan vill vi avslutningsvis tacka Skistart för ett fint samarbete. Tusen tack för att vi fått jobba med er, det gör vi gärna igen! Och tack till alla som följt oss här på bloggen, vi ses säkert i framtiden :-)

 

/Hedda, Träningsakademin UF