Hej! :)

Nu har sportlovet tagit slut och oj vilken skön vecka det har varit! Hunnit med lite träning, men blivit mycket vila. Tanken var att tävla sista cupen i Örnsköldsvik nu sista helgen på lovet men fick ställa in på grund av sjukdom. Kändes väldigt tråkigt då det var sista cupen men tyvärr klarar man sig inte alltid ifrån sjukdomar. Mitt lov har då alltså varit nästan träningsfritt då jag försökt krya på mig så fort som möjligt. Som tur så börjar jag känna mig frisk redan nu och kan nog träna i veckan som kommer. Det kommer vara några få strö tävlingar kvar och för se vilka det blir man ska ställa upp i.

Resten av skidgymnasiet var i Örnsköldsvik och tävlade. På schemat stod det en skate prolog på 3km under fredagen. Sedan kördes en klassisk jaktstart som avslutning på lördagen på resultaten från prologen. På sidan av så fick man skåda riktigt fina insatser av samtliga, väldigt kul att de går så bra för alla.

F7F99A27-2A8A-40AC-98B4-35F9B6054443

 

Här ser vi William från skidgymnasiet på jaktstarten :)

Nu börjar den riktigt fina träningen med många skarturer ute i det fina vårvädret! Sådana pass är verkligen helt magiska och dessa ser jag framemot. När skaren blir som bäst så är det svårslaget :)

Träningsakademin kör igång igen nu till veckan och jag hoppas verkligen inte vädret och kylan ska ställa till det för oss ännu mer. Man kan tycka att det inte borde bli så himla kallt nu mera närmare våren, men man vet aldrig.

Ha det bra så ses vi nästa vecka igen!

/Viktor, Träningsakademin UF