Etter å ha vært slått ut av sykdom en stund, har jeg begynt å trene tilnærmet normalt i løpet av uka som var. Blitt noen gode langturer på ski, ei styrkeøkt, og en intervall. Sistnevnte økta var ikke helt topp, det gikk tungt, og jeg kuttet noen drag før planen. Tror ikke det har for mye å si, ettersom det var første hardøkt på rundt en måned. Det viktigste var å komme i gang etter en lang periode uten trening. Slitt litt med vondt i brystet på de første øktene, men det tror jeg blir bedre når jeg får trent litt mer, og holder intensiteten lav.

 

Vært veldig kaldt vær i det siste, og skiføret i nærområdet har vært ekstremt bra. Ligger i overkant av en meter snø her i Drammen, og man kan gå i alle løypene i skogen. I går var gikk jeg blant annet 25 kilometer rolig klassisk på skoletrening. Skikkelig bra føre, og god glid i snøen. Smurte med Swix vr40, og vr45, og hadde veldig bra feste og glid. Gøy å gå langt når det også går fort unna!

 

Til helga skal jeg til Sjusjøen for å trene, og etterhvert kan det hende det blir et par konkurranser. Har lyst til å gå både, Skarverennet, Troll Ski Maraton og Holtefjellrennet. Får se an hvordan formen blir fremover, og hva som passer. Men det er fullt mulig at det blir et par skirenn på slutten av sesongen! Det er i hvertfall noe jeg håper på, siden skirenn er noe det dessverre har blitt lite av denne sesongen!

 

https://www.skistart.com/nor/swix.html

 

// Vetle